Hero - Elements Webflow Library - BRIX Templates

UW MERK.
ONZE EXPERTISE.

Wij ontwikkelen snacks op maat.

Snacks op maat

Bij The Impulse Factory begrijpen we dat als het om snacks gaat, er niet één oplossing bij iedereen past. Daarom bieden we oplossingen op maat om te voldoen aan uw unieke behoeften en specificaties. Of u nu een detailhandelaar, distributeur of foodserviceprovider bent, wij werken nauw met u samen om snacks te maken die opvallen in het schap en de smaakpapillen van uw klanten heerlijk vinden.

Wij zijn
The Impulse Factory

In het hart van onze reis ligt een visie die werd aangewakkerd door de passie van één persoon voor heerlijke snacks. The Impulse Factory werd in 1999 opgericht door Jos de Moor en begon als een bescheiden onderneming, gedreven door het verlangen om smaakvolle snacks te maken die niet alleen de trek bevredigden, maar ook de ziel voedden. In de loop der jaren is wat begon als een enkel idee uitgegroeid tot een multinationaal bedrijf, dat bekend staat om zijn expertise in het maken van een breed assortiment snacks, met een speciale focus op geëxtrudeerde en biologische varianten.
Terwijl we onze reis voortzetten, blijven we standvastig in onze toewijding aan het maken van heerlijke snacks die inspireren tot momenten van vreugde en verbinding. Reis met ons mee naar het volgende hoofdstuk van ons smaakvolle avontuur, gevoed door innovatie, passie en een onvermoeibaar streven naar perfecte smaak.
Neem contact op

Laatste nieuws

Ontdek onze nieuwste productlanceringen, bedrijfsupdates en industrietrends. Van innovatieve snack-smaken tot duurzaamheidsinitiatieven, met onze nieuwssectie bent u op de hoogte over alles wat met The Impulse Factory te maken heeft.
Lees meer

Contact

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. U kunt ook het contactformulier invullen.
Persteam
Wilt u in contact komen met ons persteam? Neem contact op met ons speciale perscontact voor mediavragen, interviewverzoeken en samenwerkingsmogelijkheden. We zijn er om u te voorzien van de informatie en middelen die u nodig hebt.
Bedankt! Uw bericht of vraag is succesvol verstuurd.
Er is iets misgegaan bij het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals alstublieft.